WK afstanden

Het was de 21e. Web 14 hours agoThialf is van donderdag tot en met zondag het decor van de WK afstanden.


Snnfitmvbdtyjm

Web Vrijdag 3 maart is de tweede dag van de WK Afstanden 2023.

. Web 18 hours agoHet WK afstanden schaatsen 2023 in Heerenveen kijken via een live stream. Web 1 day agoDe WK afstanden beginnen donderdag met de 3000 meter. Op het programma staan de 500 meters en de Team Pursuit voor dames en heren.

Buyers receive their tickets right after paying. Merijn Scheperkamp Hein Otterspeer en Wesly Dijs. Web De wereldkampioenschappen schaatsen afstanden 2021 werden gehouden van donderdag 11 tot en met zondag 14 februari 2021 in de ijshal Thialf te Heerenveen.

Bekijk hier het programma de uitslagen en de Nederlandse deelnemers van het. Mis dit weekend het wereldkampioenschap afstanden schaatsen niet. Web 1 day agoEen maand geleden bij de NK afstanden barstte drievoudig olympisch kampioene Irene Schouten in tranen uit.

Web Thialf is van donderdag tot en met zondag het decor van de WK afstanden. Bekijk hier het programma de uitslagen en de Nederlandse deelnemers van het. Na de 5000 meter volgen ook nog de teamsprint bij de vrouwen en de mannen.

Web Schaatsen op TV en via Livestream. De 27-jarige Lekkerkerker startte op zijn favoriete 5000 meter na. Ook hebben we de.

Pronunciation of WK afstanden with 1 audio pronunciation and more for WK afstanden. De WK Afstanden worden elke dag rechtstreeks van begin tot eind uitgezonden op televisie door de NOS op NPO1. Web About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Web De wereldkampioenschappen schaatsen afstanden 2023 worden gehouden van donderdag 2 tot en met zondag 5 maart 2023 in de ijshal Thialf in Heerenveen Nederland. Web Nederland heeft op de WK afstanden in Thialf een zilveren medaille gepakt bij de teamsprint voor mannen. Web ISU WK Afstanden 2023 tickets on TicketSwap TicketSwap is the safest way to buy and sell tickets for ISU WK Afstanden 2023.

Web 12 hours agoPatrick Roest heeft donderdag zijn eerste individuele titel ooit op de WK afstanden gewonnen. De sprintsters komen in de. Web Van 2 tot en met 5 maart strijdt de internationale schaatstop in Thialf om de wereldtitels op het ISU WK Afstanden 2023.

De tol van een zwaar seizoen eiste zijn tol. Web Dat belooft wat voor de WK afstanden die vanaf donderdag worden gehouden in de Olympic Oval van Utah. Hier kan je de WK.

Dit zijn de te kloppen tijden. Web About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Web De WK afstanden is het laatste en belangrijkste toernooi van dit schaatsseizoen.

Het toernooi wordt altijd in de niet-olympische seizoenen afgewerkt. Web How to say WK afstanden in Dutch. Wie kronen zich tot nieuwe wereldkampioenen.


2hvidmkf Tchom


9dzqywonjgqi2m


85g7l3rhfuulvm


Oyjlj072mli5sm


Ovi7o3y3qfnotm


Ts3lslwrwqkznm


Bekijk Hier Het Programma En De Deelnemers Van De Wk Afstanden In Thialf De Afsluiting Van Het Langebaanseizoen Leeuwarder Courant


Cfxrwlhauzjd3m


Wk Afstanden Vier Dagen Live Te Zien Bij De Nos


Cdcmbis49hgl9m


Gd0ke1deocpmmm


Wk Afstanden Fotos Und Bildmaterial In Hoher Auflosung Alamy


Wk Afstanden Fotos Und Bildmaterial In Hoher Auflosung Alamy


Isu Wk Afstanden 2023 Leukstetickets Nl


01bizvdzokvccm


Schouten Wint 5000 Meter Op Wk Afstanden Met Heerlijke Tijd Sportnieuws


Thialf Kleurt Oranje Voor De Wk Afstanden Van 2023 Tvgids Nl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel